Прості ідеї для новорічного манікюру 2024

Новий рік — це завжди час нових починань. І що може бути краще, ніж відсвяткувати його яскравим і стильним манікюром? У цій статті ви знайдете безліч простих ідей для новорічного нейл-арту 2024, які допоможуть вам виділитися і привернути увагу.

Від блискучих сузір’їв до лаконічних мінімалістичних дизайнів, ви точно знайдете для своїх нігтів найкращий дизайн!

Золото, що капає з ваших нігтів — чудова ідея для новорічного манікюру!

Цей манікюр не лише виглядає святково, але й можна носити його ще й поза святковим сезоном завдяки напівпрозорому базовому шару, який дозволяє вам мати чудовий манікюр у будь-яку пору року, і ви можете створити його вдома, наносячи прозорий базовий шар і додаючи улюблений лак із сяйвом або блискітками!

Любите шампанське? Спробуйте зробити собі ці нігті!

Якщо ви подумали, що французький манікюр не має рівних, то спробуйте додати цей чарівний акцент – намистинки, які нагадують бульбашки. Результат вийде надзвичайно казковим. І що може бути кращим способом відзначити Новий рік 2024, як не чудовий манікюр із бризками шампанського?

Блискучі сніжні нігтики пасуватимуть під ваш неймовірний новорічний образ!

Сніжинки — завжди актуальна зимова тема, і їх так легко намалювати на нігтях. Вони наносяться легко і рівномірно, створюючи свою власну чудову зимову казку на вашому манікюрі.

Манікюр у золотому та рожевому відтінках

Зимовий та ніжний манікюр, який мінімалістично прикрашений сніжинками досить гармонійно виглядає на ваших руках.

Смарагдовий — головний колір 2024 року!

Насичений смарагдовий колір нігтів випромінює вишуканість і доповнює природну красу ялинок взимку!