Три долі – одна війна: рецензія на книгу Марти Холл Келлі «Бузкові дівчата»

Якими б не були наші мрії, життя часто диктує свої умови. Іноді нам доводиться переживати труднощі, які не завжди легко переносяться. Проте, завдяки книгам, ми можемо пережити життєві історії, побачити світ із різних ракурсів і знайти рішення у складних ситуаціях. Однією з таких книг та чудовим представником сучасної прози є «Бузкові дівчата» від Марти Холл Келлі.

buzkovi_divchata

Про авторку

Марта Холл Келлі – американська письменниця, яка яскраво дебютувала в літературі саме з «Бузковими дівчатами». Перший роман письменниці став бестселером The New York Times. Окрім нього, авторка видала також два приквели:

• Lost Roses
  • Sunflower Sisters

Авторка має вчений ступінь у галузі журналістики, тож до пошуків матеріалу для книги підійшла з усією журналістською допитливістю та фундаментальністю. Вражена біографією однієї зі своїх героїнь (яка реально під час війни врятувала близько п’ятдесяти жінок у концтаборі), вона провела в пошуках десятки годин в трьох різних архівах, присвячених цій постаті.

Про книгу

«Бузкові дівчата» – це книга про трьох жінок, що змушені бути сильними в умовах Другої світової війни. Головні героїні роману – працівниця Французького консульства Кароліна Феррідей, польська дівчина з руху опору Кася Кужмерик і німецька лікарка, що працює на нацистський режим, Герта Оберхойзер. Всіх їх торкнулась страшна війна, а їхні долі та життєві лінії так чи інакше перетинаються у цій книзі.

«Бузкові дівчата» – це книга, яка здатна перетворити найскладніші емоції в рухливі слова. А потім ще довго-довго не відпускати від роздумів і переживань. Келлі майстерно показує, як життя може бути складним, але як, завдяки сильним відносинам, можна пережити будь-які перешкоди.

Чому варто прочитати цю книжку

«Бузкові дівчата» – це книга, яка залишить вас з глибокими емоціями. Вона стане прекрасним подарунком для тих, хто любить літературу про життя, дружбу та любов, а також для поціновувачів історичних романів. Марта Холл Келлі зуміла створити зворушливу історію, яка захопить вас з першої сторінки і не відпустить до останньої. Тож дуже рекомендуємо цю книгу для прочитання всім, хто любить книжки і хто хоче пережити нові душевні емоції – чисті, відверті та нестримні.

А купити цю книжку за вигідною ціною можна на сайті національної книжкової платформи України Yakaboo. Великий вибір літератури, зручна доставка по Києву та Україні, знижки та приємна ціна на топові видання – все це чекає на вас на Yakaboo.

Телефони: (044) 333-8530, 0-800-335-425.

Адреса: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт), книгарня Yakaboo.

Читайте і насолоджуйтеся!