Сумки, які будуть у тренді літа 2023

ceeeeevrff

Ми впевнені, що вашому стильному образу не вистачає дуже важливого аксесуара — модної та трендової сумки! Насправді вибрати ту саму улюблену сумку часом буває дуже важко, адже існує дійсно величезний асортимент сумок. Починаючи від практичних, зручних та містких величезних сумок-торб та закінчуючи елегантними маленькими вечірніми клатчами з блискітками.

Ми підготували для вас підбірку сумок, які будуть у тренді цього літнього сезону:

Сумки великого розміру

velika_sumka

Сумки великого розміру є дуже практичним вибором для носіння у повсякденному житті. Ви зможете відчути себе Герміоною із “Гаррі Поттера”, адже ви зможете туди покласти багато речей, наприклад: ноутбук, різні зарядні пристрої, предмети першої необхідності для краси, своїх дітей та чоловіка тощо.

В’язанні сумки та рафія

vyazana_sumka

Рафія — дуже популярний матеріал, який підходить для створення капелюшків і в’язання сумок. Нитка рафія дуже міцний натуральний матеріал, тому всі вироби, які зроблені із неї будуть служити вам довго.Такий вид сумочок має виключно декоративне призначення, адже, зазвичай, вони мають вже певну форму. В’язана гачком сумочка буде чудовим доповненням креативного та стильного літнього образу.

Сумка-прикраса

prikrasaa

Годі соромитись дивакуватих сумок із блискітками або яскравими пінами. Не бійтеся експериментувати! Така сумка чудово підійде для вечірніх літніх прогулянок.

Першокласні сумки через плече

klasika

Класичні сумки через плече та їхні аналоги зручні для носіння і завжди є основним аксесуаром будь-якої модниці. Їх також можна носити з верхньою ручкою. Першокласні сумки є жіночними та позачасовими. Такі сумки зазвичай поєднуються з елегантними діловими образами.

Спортивні сумки

sportik

Популярні дизайнери 2023 року надихалися тенісом та ракетками, щоб створити зручну спортивну сумку, яка підійде до будь-якого літнього образу, адже ця сумка дійсно виглядає універсальною і досить оригінальною.

Полотняні сумки

polotnoo

Величезною перевагою полотняних сумок є те, що вони довговічні й екофрендлі. Такі сумки вважаються досить нейтральними, тому легко підійдуть до будь-якого з повсякденного літнього образу.

Пам’ятайте, що ви обов’язково зможете знайти свою улюблену сумку, яка відповідає вашому стилю та потребам.